Spagetti aglio med rosenkål og parmesan

Spagetti aglio med rosenkål

Smaker godt med biffstrimler, kjøttboller, pølse eller som den er

Foto og oppskrift: KIWI

Du trenger:

  • spagetti eller annen pasta etter ønske
  • 30 stk  rosenkål
  • 4 fedd  hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 3 ss  olivenolje
  • Parmesan, finrevet
  • Salt og pepper

Så gjør du:

  • Kok pastaen i følge anvisning på pakken.
  • Forvell kålen og skjær vekk roten.
  • Del den i båter så den faller fra hverandre.
  • Varm oljen i en panne.
  • Knus hvitløken med en gaffel og del chilien i grove biter.
  • Stek hvitløk og chili til de får litt farge.
  • Sett pannen til side.
  • Fjern hvitløken og chilien fra pannen.
  • Tilsett kål og nykokt pasta.
  • Bland alt sammen i den gode oljen.
  • Server med revet parmesan, salt og pepper.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.