Waldorfsalat

Foto: MatPrat.no

Waldorfsalat er et must til nyttårskalkunen, men smaker også kjempegodt til juleskinke, påskeskinke og sommerskinke, kylling og grillet svinefilet.

Det tar bare 15 minutter å lage en hjemmelaget versjon. Og det er verdt hvert minutt du investerer.

ENJOY!

Du trenger:

  • 3 stk eple
  • 3 stk stilker stilkselleri
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 50 g valnøttkjerner
  • 1½ dl majones
  • 1½ dl stivpisket kremfløte
  • 1 stk sitron
  • 200 g druer, blå

Så gjør du:

  • Skjær eplene i terninger og dynk med sitronsaft, slik at de ikke blir brune.
  • Stilkselleri og ananas skjæres i biter.
  • Bland sammen majones og stivpisket fløte.
  • Epler, stilkselleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem.
  • Smak til med sitron og ananassaft.
  • Pynt med valnøtter og blå druer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.