
Waldorfsalat er et must til nyttårskalkunen, men smaker også kjempegodt til juleskinke, påskeskinke og sommerskinke, kylling og grillet svinefilet.
Det tar bare 15 minutter å lage en hjemmelaget versjon. Og det er verdt hvert minutt du investerer.
ENJOY!
Du trenger:
- 3 stk eple
- 3 stk stilker stilkselleri
- 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
- 50 g valnøttkjerner
- 1½ dl majones
- 1½ dl stivpisket kremfløte
- 1 stk sitron
- 200 g druer, blå
Så gjør du:
- Skjær eplene i terninger og dynk med sitronsaft, slik at de ikke blir brune.
- Stilkselleri og ananas skjæres i biter.
- Bland sammen majones og stivpisket fløte.
- Epler, stilkselleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem.
- Smak til med sitron og ananassaft.
- Pynt med valnøtter og blå druer.